این روزها همه تلفن های هوشمند با نمایشگر بزرگ عرضه می شوند و هرچه نمایشگر بزرگتر باشد، در صورت لغزش تصادفی از دست شما، احتمال آسیب دیدن صفحه نمایشگر شما بیشتر می شود.
در حقیقت، اولین سوالی که هنگام نگه داشتن یک گوشی تازه راه اندازی شده در ذهن ما خطور می کند این است: چگونه از نمایشگر محافظت کنیم؟ "شکست صفحه نمایش تلفن های هوشمند مهمترین نگرانی است و بیش از 50٪ از مشتریان در 8 ماه اول خرید گوشی گزارش شکستگی صفحه نمایش را می دهند!
اهمیت حفاظت از نمایشگر گوشی
ما نمی خواهیم بگوییم که روش هایی برای محافظت کامل از شکستن صفحه نمایش تلفن شما وجود دارد اما بله، روش هایی برای محافظت از صفحه نمایش تلفن هوشمند شما در برابر آسیب وجود دارد که بسیار موثر هستند.
بنابراین برای ایمن نگه داشتن صفحه نمایش تلفن هوشمند خود چه کاری می توانید انجام دهید؟ ما به شما می گوییم ... تاچ ال سی دی گوشی هوشمند تقریباً 35٪ هزینه دستگاه را پوشش می دهد در حالی که مادربرد 65٪ هزینه دستگاه را پوشش می دهد. به همین دلیل محافظت از صفحه نمایش گوشی هوشمند با محافظ صفحه بسیار مهم است.
محافظ صفحه از صفحه محافظت می کند اما محافظت از دستگاه در برابر حوادث چه می شود؟ برای جلوگیری از هرگونه اصلاح صفحه به دلیل آسیب دیدگی، لازم است از آن با شیشه معتدل محافظت کنید.
نحوه حفاظت از نمایشگر گوشی و تبلت
این روزها تقریباً همه تلفن های همراه با شیشه گوریل عرضه می شوند که یک نمایشگر ضد خش است اما کافی نیست. شیشه معتدل روی شیشه گوریل مانند محافظتی اضافی برای صفحه نمایش گوشی هوشمند شما است و می تواند از آن در برابر شکستن یا ترک خوردن محافظت کند.
پیشنهاغد می کنیم از یک گلس محافظ نیز استفاده نمایید، قیمت یک شیشه معتدل بسته به مارک تجاری بین 50 تا 300 هزار تومان است.
با خرید محافظ، هوای نمایشگر گوشی خود را داشته باشید
منظور ما از ظروف ظریف فانتزی تلفن نیست، به جای یک قاب سپر یا یک قاب که می تواند صفحه نمایش، پشت و کناره تلفن شما را به طور کامل بپوشاند.
تصادفات رخ می دهد و بیشترین آسیب هایی که به صفحه صفحه دستگاه وارد می شود، به همین دلیل ما یک مورد سخت را برای آن لایه محافظ اضافی توصیه می کنیم. می توانید تعداد متنوعی از محافظ گوشی های هوشمند را درفروشگاه های متنوع قطعات موبایل مانند https://sorenstore.com/، https://myphone.ir/ و https://mobilekomak.com/ پیدا کنید.
ممکن است بارها دیده باشید افرادی از کیسه و قاب های متحرک زیپ دار استفاده می کنند تا دستگاه را از آسیب آب یا زمین خوردن، به ویژه در هنگام مونسون محافظت کند. خوب است که هنگام مسافرت برای مدت کوتاهی تلفن خود را درون کیسه بپوشانید اما توصیه نمی کنیم که ساعتها در این حالت باشد زیرا رطوبت ایجاد می کند.
رطوبت به هر شکلی می تواند باعث آسیب دیدگی گوشی شما شود، خصوصاً صفحه نمایش و مادربرد. بنابراین، اگر باید تلفن خود را بپوشانید، آن را در کیف خود در محفظه ای امن قرار دهید. به محض آسیب دیدن صفحه نمایش و مادربرد، علی رغم هزینه های هنگفت برای تعمیر صفحه، باید آماده سرمایه گذاری در یک گوشی هوشمند جدید باشید.
مارک هایی مانند اپل، سامسونگ و سونی روند تلفن های ضد آب را آغاز کردند و همه دارای درجه IP (محافظت در برابر نفوذ) هستند. اما رطوبت همچنان می تواند به بدنه و نمایشگر شما در طول زمان آسیب وارد کند.
در رتبه بند IP، عدد اول همیشه به محافظت از گرد و غبار اشاره دارد، در حالی که عدد دوم به مقاومت در برابر آب اشاره دارد. به عنوان مثال، درجه بندی IP54 به معنای درجه محافظت از گرد و غبار 5 و درجه مقاومت در برابر آب 4 است.
مقاومت در برابر آب با سطح IP
5= از جت های آب محافظت می شود، مانند نگه داشتن آن در شیر آب آشپزخانه
6= از جت های آب قوی و گرد و غبار محافظت می شود
7= مقاومت تا عمق 1 متر (به طور معمول به مدت 30 دقیقه)
8= تلفن در اعماق بیش از 1 متر آزمایش شده و مشخص شده است که هیچ آسیبی ندیده است.
ممکن است فکر کنید از آنجایی که تلفن شما ضد آب است می توانید غواصی عمیق کنید و تصاویر زیر آب با ارزش بگیرید اما ما چنین چیزی وجود ندارد.
همچنین، یک قانون سرانگشتی این است که هرگز سعی نکنید تلفن آسیب دیده از آب را روشن کنید. اگر صبر نکنید تا رطوبت کاملاً بخار شود، باقیمانده آب باعث اتصال کوتاه دستگاه می شود که قابل تعمیر نیست.
اگر نمایشگر گوشی آسیب دید چکار کنیم؟ با مطالعه مقاله حل مشکل شکستگی صفحه نمایش، پاسخ این سوال را خواهید یافت.
مقالات مرتبط:
راه و روش های تعویض تاچ ال سی دی گوشی
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
هم میهن ارجمند! درود فراوان!
با هدف توانمند سازی فرهنگ ملی و پاسداری از یکپارچگی ایران کهن
"وب بر شاخسار سخن "
هر ماه دو یادداشت ملی – میهنی را به هموطنان عزیز پیشکش می کند.
خواهشمنداست ضمن مطالعه، آن را به ده نفر از هم میهنان ارسال نمایید.
آدرس ها:
http://payam-ghanoun.ir/
http://payam-chanoun.blogfa.com/
[گل]
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥